*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Illatosító diffúzor, Vanilla&Patchouli, 120 ml

3.257 Ft
Cikkszám: TE-906530

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
Nincs raktáron
Szeretné, ha értesítenénk, mikor a termék újra elérhető lesz?
Elfogadom

A vanília és pacsuli friss illata, gazdag természetes esszenciája kellemessé teszi otthonodat. Teremtsd meg saját hangulatos környezetedet aromadiffúzoraink segítségével. Illatosítóink bármely elegáns lakásdekoráció részeként is szolgálhatnak. Fedezd fel kedvenc illatodat, és szabályozd az esszencia erősségét a tégelyben elhelyezett pálcikák számával. Frissítsd az illat erősségét a pálcikák egyszerű elforgatásával. A lakás bármely helyiségében elhelyezhető, mindazonáltal nem ajánlott közvetlen napfénynek kitenni.

0 Értékelés
Kapacitás 120 ml
Használati időtartam kb. 4 -5 hét
Anyag folyadék, üveg, rattán
Utasítások Használat előtt olvasd el az aromadiffúzor csomagolásán lévő használati utasítást. Szabályozd az illat intenzitását a tégelyben elhelyezett pálcikák számával. Frissítsd az illat intenzitását, elforgatva a pálcákat az edényben. A lakásban bárhol elhelyezhető, egyenes felületen, nyitott helyiségben. Ne tegyük ki közvetlen napfénynek. Használati időtartama körülbelül 4 - 5 hét. Gyermekektől, háziállatoktól elzárva tartandó! Emberi fogyasztásra nem alkalmas!

A Fancy Home termékcsalád aromadiffúzorokat és illatos gyertyákat foglal magába, azok számára, akik szeretik az otthonukat. Szeretnéd felfrissíteni a konyhádat vagy a fürdőszobádat, esetleg különlegessé tennéd otthonod? Próbáld ki aromadiffúzoraink vagy illatos gyertyáink gazdag választékát - friss, elegáns, eredeti vagy klasszikus, mindenki igényeit kielégíti.

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek