-36%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Illatgyertya, Argan Blossoms, 200 g

2.985 Ft 4.634 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 2.591 Ft (15%)
Cikkszám: TE-906428

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A citrusfélék, vanília és mogyoró friss illata kellemessé teszi lakásodat, ahogy olvad a gyertya, úgy telik meg a levegő finom illattal. Gyertyáink esztétikus és finom színezésűek, ezáltal dekorációs tárgynak is kiválóan beillenek. Használható a nappalidban a kávézóasztalra, egy kompozíció részeként más illatos gyertyák és egy virágváza társaságában, vagy elhelyezheted könyvtartóként is akár. Bármelyik esetben az eredmény hozzájárul majd, hogy a helyiségnek egy többlet bájt kölcsönözzön, így otthonod illatos és hívogató legyen.

0 Értékelés
Szín zöld
Illat család zöld, gyümölcs, virág
Tömeg 200 g
Anyag viasz, üveg, pamut
Alapillat édesgyökér, fehér pézsma
Szívillat rózsa, ciklámen, gyöngyvirág, ibolya
Égési idő kb. 40 óra
Utasítások Használat előtt olvasd el a tégely alján lévő használati utasítást. Optimális hatás elérése érdekében, ne hagyd a gyertyát tovább égni 4 óránál. Hagyj 0.5 cm viaszt a tégely alján. Az edény felforrósodhat a gyertya használata közben. Tárold a gyertyát eloltva, a fedelet a tégelyre helyezve. Tiszta paraffin viaszból készült gyertya, természetes esszenciával, pamut kanóccal. Hozzávetőleges égési időtartama 40 óra. Ne hagyd a gyertyát égve, őrizetlenul! Helyezd el a gyertyát sima felületen, nyitott helyiségben, kerüljük a függönyök, drapériák, könyvek, bútorok stb. közelségét. Gyermekektől, háziállatoktól elzárva tartandó! A gyertya emberi fogyasztásra nem alkalmas!

A Fancy Home termékcsalád aromadiffúzorokat és illatos gyertyákat foglal magába, azok számára, akik szeretik az otthonukat. Szeretnéd felfrissíteni a konyhádat vagy a fürdőszobádat, esetleg különlegessé tennéd otthonod? Próbáld ki aromadiffúzoraink vagy illatos gyertyáink gazdag választékát - friss, elegáns, eredeti vagy klasszikus, mindenki igényeit kielégíti.

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek