-22%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Pálca és gyűrű virágtámaszték, 45 cm

876 Ft 1.130 Ft
Cikkszám: WW-WTH37787

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A pálcákból és gyűrűkből álló virágtámasz tökéletes a növények, virágok megtámasztására, a bokrok függőleges formai kialakítására. A virágtámasz műanyag pálcákból és fém gyűrűkből áll.

2 Értékelések
Szín zöld
Termék méretei Ø 18 cm x h 45 cm
Tömeg 92 g
Anyag műanyag (PP), acél
A Plastor Trading széleskörű és változatos kertészeti terméklistát kínál Önnek. A dekoratív virágcserepektől kezdve, a palánta cserepekig, a műanyag kaspóktól a kerámia kaspókig, a klasszikus színektől az élénk, modern színekig, minden méretben és formában, kertészeti termékeink megtalálják a helyüket és hasznossá válnak minden háztartásban.
Kertészeti ajánlatunk a következőket foglalja magába:

- virágcserepek és virágládák, klasszikus vagy modern dizájnnal, műanyagból vagy kerámiából, klasszikus vagy élénk színekkel, nagy, közepes vagy kis méretben, megfelelőek minden szobanövény vagy virág számára.
- hasznos kiegészítők és tartozékok, amelyek önmagukban vagy a termékcsalád elemeinek kiegészítéseként használhatóak: virágcserép alátétek, virágláda alátétek, öntöző rendszerek, locsolók, virágcserép függesztők, orchidea pálcák és orchidea csipeszek;
- palánta cserepek és palánta nevelő tálcák, különféle speciális formákkal és használattal, tökéletes a növények és virágok termesztésére és előállítására üvegházakban, kertekben vagy teraszokon.
- esővízgyűjtő kádak és tartályok a mezőgazdaségi termékek és különféle folyadékok tárolására vagy esővíz környezetbarát és takarékos gyűjtését
Válassza a mi kertészeti termékeinket, függetlenül attól, hogy a termékek hasznosságát követi vagy olyan terméket szeretne, amelyek gazdagítják kedvenc virágait.
Értékelés írása
  • Cojocaru 30 December 2021, 17:40:59

  • Voinea Cornelia 05 Március 2021, 11:55:42

    Sunt perfecte pentru rosiile cherry cultivate la ghiveci.

    Echipa Plastor Trading 09 Március 2021, 09:48:38

    Multumim frumos pentru comentariu si apreciere!

Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek