-25%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Kenyérvágó kés tokkal, 20 cm, Casa Plastor

826 Ft 1.107 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 622 Ft (33%)
Cikkszám: PS-K3009-2
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának. Vezi produse din aceeasi categorie

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Recés kés rozsdamentes acél pengével és ergonomikus, ellenálló műanyag nyéllel. Vele bármilyen friss, roppanós vagy kemény külsejű kenyértípust, péksüteményt felszeletelhet anélkül, hogy azokat összetörné. A kés tartozéka egy védőtok, a biztonságos tárolás szempontjából. Gyerekektől távol tartandó.

0 Értékelés
Márka Casa Plastor
Tokkal igen
Termék méretei L 33 cm x l 3,5 cm x h 2,5 cm
Tömeg 125 g
Anyag műanyag (PP), rozsdamentes acél
Utasítások A kés nyelét tartsuk tisztán, zsírmentesen megelőzve ezzel, hogy megcsússzon a kezünkben. Mossuk el alaposan minden használat után. A mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerrel történő tisztítást ajánljuk, kerüljük a dörzsis szivacsok és súrolóporok használatát, melyek idővel károsíthatják a penge felületét. Öblítsük el a kést forró vízzel, a pengén maradt mikróbák elpusztítása érdekében. Elmosása után, a kést töröljük szárazra, puha törlőruhával, tároljuk nedvesség és gőzmentes helyen. Mindegyik kést tartsuk elkülönítve, hogy ne ütődjenek vagy dörzsölődjenek egymáshoz, elkerülve ezáltal a penge sérülését. Más fémes konyhai eszközökkel ne tegyük össze, így elkerülhetjük a termék karcolódását. A kés nem alkalmas csontok vágására! A kést tartsuk mindig megélezve. Élezése, az erre kiképzett eszköz segítségével ajánlott(legjobb gyakran és kis mértékben). Nem ajánlott mosogatógépben mosni. Gyermekektől elzárva tartandó!
Megjegyzések A penge hossza 20 cm , nyéllel együtt pedig 33 cm.

A Plastor Trading a konyhai eszközök és tartozékok széles választékát kínálja. A főzéshez használatos eszközöktől, az asztalt díszítő cikkeken át az ételtároló eszközökig, a klasszikus színektől az élénk, modern színekig, minden méretben, a mi termékeink megtalálják a helyüket és a hasznukat bármelyik háztartásban. Minden termékünket tartós anyagokból gyártották, a kimagasló minőség a legfőbb jellemzőjük.

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek