*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Luna Induction edény, 4,7 liter

26.734 Ft
Cikkszám: T2-1T474243720001
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának. Vezi produse din aceeasi categorie

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának.

Alumínium edény, 5 rétegű tapadásmentes bevonattal, Toptek Pro kettős borítással, mely kiváló tapadásmentes tulajdonságokkal gazdagítja az edényt, biztonságos és sokoldalú, tökéletes bármely recept elkészítéséhez. Az indukciós technológiának köszönhetően a hő egyenletesen oszlik el az edény teljes felületén és védelmet nyújt a termikus sokkokkal szemben, kellemes élménnyé változtatva a főzést. Az acélnyél tervezésének köszönhetően, a hőforrástól függetlenül, nem melegszik át, az edény könnyen kezelhető, biztonságos, ergonomikus. Amennyiben a sütőben használja, viseljen fogókesztyűt. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Használható mindenféle hőforráson, beleértve az indukciósat és a hagyományos sütőt. Az edény nem tartalmaz nikkelt, nehézfémeket, vagy PFOA-t, biztonságos. Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Kedvencekhez ad
Márka TVS
Kapacitás 4,7 liter
Kompatibilis elektromos sütővel igen
Termék méretei Ø 24 cm x h 12,4 cm
Tömeg 1,38 kg
Anyag alumínium és acél
Hőforrások Mindenféle hőforráson használható beleértve az indukciósat is, elektromos vagy gázsütőben, kivéve a mikrohullámú sütőt.
Maximális hőfok 230° Celsius
Utasítások Használati utasítás: használat előtt, mossa és törölje el az edényt, kenje ki olajjal vagy vajjal. Kerülje el a fém konyhai eszközök használatát. Ne vágja fel az ételeket közvetlenül az edényben, mert felsértheti ennek a falait. Ne hevítse túl az üres edényt. Hűtse ki teljesen az edényt, mosogatás előtt, ne használjon súrolószereket és dörzsölő felületű szivacsokat, melyek idővel tönkretehetik az edény falait. A makacs szennyeződések esetében hagyja ázni az edényt. Alkalmas minden hőforráshoz, beleértve az indukciósat is. Ne használja az edényt a mikrohullámú sütőben. A edény nem tartalmaz nikkelt, nehéz fémeket vagy PFOA-t.
A TVS Luna Induction termékcsaládja 5 tapadásmentes réteggel bevont, Toptek dupla borítású, matt külsővel rendelkező serpenyők és edények bő választékát kínálja. A termékcsalád legfőbb jellemzői: karcálló bevonat, elegancia, biztonság és sokoldalúság, a termékek tökéletesek bármely recept elkészítéséhez. Az acélnyél tervezésének köszönhetően, a hőforrástól függetlenül, nem melegszenek át, az edények könnyen kezelhetőek, biztonságosak, ergonomikusak.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek