-13%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Luna Induction lábas, fogantyúkkal, 24 cm

19.038 Ft 21.862 Ft
Cikkszám: T2-1T574243720001

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Alumínium edény, 5 rétegű tapadásmentes bevonattal, Toptek Pro kettős borítással, mely kiváló tapadásmentes tulajdonságokkal gazdagítja az edényt, biztonságos és sokoldalú, tökéletes bármely recept elkészítéséhez. Az indukciós technológiának köszönhetően a hő egyenletesen oszlik el az edény teljes felületén és védelmet nyújt a termikus sokkokkal szemben, kellemes élménnyé változtatva a főzést. Az acélnyél tervezésének köszönhetően, a hőforrástól függetlenül, nem melegszik át, az edény könnyen kezelhető, biztonságos, ergonomikus. Amennyiben a sütőben használja, viseljen fogókesztyűt. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Használható mindenféle hőforráson, beleértve az indukciósat és a hagyományos sütőt. Az edény nem tartalmaz nikkelt, nehézfémeket, vagy PFOA-t, biztonságos. Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka TVS
Kompatibilis elektromos sütővel igen
Termék méretei Ø 24 cm x h 6,7 cm
Tömeg 1,08 kg
Anyag alumínium és acél
Hőforrások Mindenféle hőforráson használható beleértve az indukciósat is, elektromos vagy gázsütőben, kivéve a mikrohullámú sütőt.
Maximális hőfok 230° Celsius
Utasítások Használati utasítás: használat előtt mossa és törölje el az edényt, kenje ki olajjal vagy vajjal. Kerülje el a fém konyhai eszközök használatát az edényben. Nem ajánlott az ételek felszeletelése közvetlenül az edényben, mert felsértheti ennek falait. Ne hevítse túl az üres edényt. Hagyja teljesen lehűlni az edényt, mosogatás előtt és kerülje el a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek rongálhatják az edény falait. A makacs szennyeződések esetén hagyja ázni. Alkalmas mindenféle hőforráshoz, kivéve az indukciósat. Az edény nem használható a mikrohullámú sütőben. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Az edény nem tartalmaz nikkelt, nehéz fémeket vagy PFOA-t.
A TVS Luna Induction termékcsaládja 5 tapadásmentes réteggel bevont, Toptek dupla borítású, matt külsővel rendelkező serpenyők és edények bő választékát kínálja. A termékcsalád legfőbb jellemzői: karcálló bevonat, elegancia, biztonság és sokoldalúság, a termékek tökéletesek bármely recept elkészítéséhez. Az acélnyél tervezésének köszönhetően, a hőforrástól függetlenül, nem melegszenek át, az edények könnyen kezelhetőek, biztonságosak, ergonomikusak.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek