*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Delicia minipite sütőforma készlet, 10 cm, 4 db

6.007 Ft
Cikkszám: TE-623110
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának. Vezi produse din aceeasi categorie

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának.

A sütőforma készlet ideális a gyümölcsös, túrós, stb. piték megsütéséhez. Egy tapadásmentes, xynflon (szilikon gyanta) réteggel van bevonva, mely megakadályozza a túlmelegedést és biztosítja a különféle ételek egyenletes sütését. A sütőforma belsejében ajánlott a fém eszközök használatának elkerülése. Alkalmasak az elektronikus-, gáz- és hőlégkeveréses sütőkhöz. Mosogatógépben bizonságosan moshatóak.

0 Értékelés
Márka Tescoma
Termék méretei Ø 10 cm x h 2 cm
Tömeg 140 g
Anyag rozsdamentes acél
Utasítások A Delicia sütőforma készlet egy ellenálló tapadásmentes réteggel van bevonva, mely meggátolja a túlmelegedést és segít az ételek egyenletes sütésében. Használati utasítások: használat előtt, a sütőformákat mossa ki és törölje meg, kenje be egy vékony réteg olajjal vagy vajjal és ha szükséges lisztezze. Kerülje el a fém eszközök használatát. Nem ajánlatos az ételek szeletelése közvetlenül a sütőtformában. Ne hevítse túl az üres sütőtformát. Hagyja teljesen kihülni mosogatás előtt és mossa hagyományos mosószerrel, kerülje el a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolóporok használatát, ami rongálhatja a sütőforma falait. Ha túlzottan sok rajta a szennyeződés, hagyja ázni. Megfelelő az elektromos-, gáz- és légkeverséses sütőkhöz. Mosható mosogatógépben, de ennek ellenére ajánlatos levinni a mosogatógépben történő mosások számát, a sütőforma eredeti kinézetének és tulajdonságainak megóvása érdekében..
A Tescoma Delicia termékcsalád a fél-profi sütési kellékek kategóriájába tartozik. Funkcionális tervezésének és sokoldalú felhasználási lehetőségeinek köszönhetően, bármelyik háziasszony szabadjára engedheti képzeletét, amikor gasztronómiai finomságokról van szó.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek