*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Pliko ruhaszárító radiátorra

3.499 Ft
Cikkszám: G1-10620058

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Az állítható karú ruhaszárító, ideális fűtőtestre, erkélyre, a zuhanyzó fülke falára vagy a keskeny helyekre. Karjai lehajthatóak így tökéletes a gondmentes tárolás szempontjából. Szárítási felület 3,5 m. Az ajánlott maximális terhelhetőség 5 kg.

0 Értékelés
Márka Gimi
Szárítási felület 3,5 m
Termék méretei nyitott állapotban L 55,5 cm x l 28,5 cm x h 13 cm
Termék méretei összecsukva L 28,5 cm x l 4 cm x h 55,5 cm
Tömeg 400 g
Maximális terhelhetőség 5 kg
Anyag műanyag
Utasítások A ruhaszárító felfogatásához, nyomja meg a karokon található gombokat és óvatosan húzza ki a csúsztatható részt. Csatlakoztassa a ruhaszárítót a kívánt tartóhoz és nyomja lefelé figyelmesen, amíg nem marad hely. Lehetősége nyílik a karok közötti távolság állítására, tolva őket a sínek mentén. Helyezze el a ruhákat egyenletesen a ruhaszárító teljes felületén. Ajánlott a ruhaszárítót puha, melegvizes törlőkendővel tisztítani. Kerülje el a mosóporok, a mosogatószivacs dörzsis felével történő tisztítást, mely hosszútávon rongálhatja a ruhaszárító felületét. Használat után tárolja a ruhaszárítót párától és napfénytől védett helyen. A kiterített vizes ruhák súlya ne lépje túl a gyártó által ajánlott maximális teherbírást.
A Gimi egy széles termékválasztékot bemutató olasz márka, mely többek között ruhaszárítókat, vasalóállványokat, bevásárlókocsikat és különböző kiegészítőket gyárt. A termékek kiváló minőségük, funkcionális és innovatív tervezésük miatt világszerte elismertek.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Kompatibilis termékek

Legutóbb megtekintett termékek