*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Alablock ruhaszárító

5.762 Ft
Cikkszám: G1-10020105
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának. Vezi produse din aceeasi categorie

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának.

A kis méretű acél ruhaszárító ideális a fürdőkádhoz, különféle pozíciókban használható. Speciális műanyag tartókkal van felszerelve, melyek stabilitást kölcsönöznek neki és lehetővé teszik a biztonságos rögzítést. A szárítási felülete 10 méter, maximális javasolt teherbírás 10 kg.

0 Értékelés
Márka Gimi
Termék méretei nyitott állapotban L 67 cm x l 8 cm x h 141 cm
Termék méretei összecsukva L 67 cm x l 9 cm x h 74 cm
Tömeg 1,31 kg
Anyag acél, műanyag(PP)
Utasítások A ruhaszárító bezárásához nyomja meg a lábán található biztonsági gombot, és hajtsa be a szárító lábait. A szárító nyitott állapotában történő mozgatásához emelje fel a kerekekkel ellentétes oldalt és tolja vagy húzza a kerekek segítségével. A ruhákat helyezze el egyenletesen a ruhaszárító teljes felületén. Ajánlott a ruhaszárítót puha, melegvizes törlőkendővel tisztítani. Kerülje el a mosóporok, a mosogatószivacs dörzsis felével történő tisztítást, mely hosszútávon rongálhatja a ruhaszárító felületét. Használat után tárolja a ruhaszárítót párától és napfénytől védett helyen. A kiterített vizes ruhák súlya ne lépje túl a gyártó által ajánlott maximális teherbírást.
A Gimi egy széles termékválasztékot bemutató olasz márka, mely többek között ruhaszárítókat, vasalóállványokat, bevásárlókocsikat és különböző kiegészítőket gyárt. A termékek kiváló minőségük, funkcionális és innovatív tervezésük miatt világszerte elismertek.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Kompatibilis termékek

Legutóbb megtekintett termékek