*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Delicia torta sütőforma, 22 cm

7.366 Ft
Cikkszám: TE-623254

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
Nincs raktáron
Szeretné, ha értesítenénk, mikor a termék újra elérhető lesz?
Elfogadom

A kerek, lecsatolható falú tortaforma ideális a puha sütemények és tortalapok, gyümölcsös és túrós piték sütéséhez. Egy tapadásmentes xynflon réteggel (szilikon gyanta) van bevonva, mely megakadályozza a túlmelegedést és lehetővé teszi a különböző készítmények egyenletes sütését. Javasoljuk, hogy ne használjon fém eszközöket a sütőforma belsejében. Megfelelő az elektromos-, gáz- és légkeveréses sütőkhöz. Mosogatógépben biztonságosan mosható.

1 Értékelés
Márka Tescoma
Termék méretei Ø 22 cm x h 7 cm
Tömeg 300 g
Anyag rozsdamentes acél
Utasítások A Delicia sütőtepsi egy ellenálló, tapadásmentes réteggel van bevonva, mely meggátolja a túlmelegedést és segít az ételek egyenletes sütésében. Használati utasítások: használat előtt, a sütőtepsit mossa ki és törölje meg, kenje be egy vékony réteg olajjal vagy vajjal és ha szükséges lisztezze. Kerülje el a fém eszközök használatát. Nem ajánlatos az ételek szeletelése közvetlenül a sütőtepsiben. Ne hevítse túl az üres sütőtepsit. Hagyja teljesen kihülni mosogatás előtt és mossa hagyományos mosószerrel, kerülje el a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolóporok használatát, ami rongálhatja a sütőtepsi falait. Ha túlzottan sok rajta a szennyeződés, hagyja ázni. Megfelelő az elektromos-, gáz- és légkeverséses sütőkhöz. Mosható mosogatógépben, de ennek ellenére ajánlatos csökkenteni a mosogatógépben történő mosások számát, a sütőtepsi tökéletes kinézete és jellemzői megőrzése érdekében.
A Tescoma Delicia termékcsalád a fél-profi sütési kellékek kategóriájába tartozik. Funkcionális tervezésének és sokoldalú felhasználási lehetőségeinek köszönhetően, bármelyik háziasszony szabadjára engedheti képzeletét, amikor gasztronómiai finomságokról van szó.
Értékelés írása
  • Magyari Ildikó 22 Október 2020, 20:56:19

    Foarte mulțumită!

    Echipa Plastor Trading 23 Október 2020, 13:10:05

    Multumim frumos pentru comentariu!

Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek