*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Basic szószos lábas 1,3 liter

3.397 Ft
Cikkszám: T2-7040516171M001
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának. Vezi produse din aceeasi categorie

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának.

Az alumínium lábas tapadásmentes Ipertek bevonattal, 3 rétegben, egy mindennapi használatra készült praktikus termék. Ellenáll 260 Celsius fokig, a hő egyenletesen oszlik el a lábas teljes felületén, tökéletes a szószok, krémek és különböző ételek elkészítéséhez. Külső bevonata lakkozott alumínium, ergonomikus nyele bakelitből készült. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Csak a gáztűzhelyen használható. Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka TVS
Kapacitás 1,3 liter
Termék méretei Ø 16 cm x h 7,2 cm
Tömeg 307 g
Anyag alumínium tapadásmentes Ipertek bevonattal, bakelit
Hőforrások Gázfűtéses főzőlapon használható. Az edény nem kompatibilis az indukciós főzőlappal, ne tegyük a mikrohullámú sütőbe, gáz vagy elektromos sütőbe.
Utasítások Használati utasítások: használat előtt az edényt mossa és törölje el, tegyen bele olajat vagy vajat. Kerülje el a fém konyhai eszközök okozta karcolásokat. Nem ajánlott az elkészített ételek felvágása közvetlenül az edényben, mert tönkre teheti ennek falait. Ne hevítse túl az üres edényt. Hűtse le teljesen mosogatás előtt és mossa hagyományos mosószerrel, elkerülve a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek idővel rongálhatják a termék falait. Makacs szennyeződések esetében hagyja ázni. Megfelelő a gáz tűzhelyhez. Ne használja a mikrohullámú- vagy a hagyományos sütőben. Mosogatógépben biztonságosan mosható, de ajánlott minimálisra csökkenteni a mosogatógépben történő mosások számlát, megőrízve a termék kinézetét és tulajdonságait tökéletes állapotában. Az edény nem tartalmaz nikkelt, nehéz fémeket vagy PFOA-t.
A TVS Basic termékcsaládja tökéletes azok számára, akik könnyen és gyorsan szeretnének ízletes ételeket elkészíteni. A Basic termékcsalád praktikus és könnyen használható serpenyők és lábasok széles választékát kínálja, mindennapos intenzív használatra. A termékeket alumíniumból gyártották, 3 tapadásmentes réteg Ipertek bevonattal és bakelit nyéllel.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Kompatibilis termékek

Legutóbb megtekintett termékek