*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Basic párolóserpenyő, fedővel, 26 cm

7.837 Ft
Cikkszám: T2-7010026191M001C
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának. Vezi produse din aceeasi categorie

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának.

Az alumínium mély serpenyő, tapadásmentes Ipertek bevonattal, 3 rétegben, egy mindennapi használatra készült praktikus termék. Ellenáll 260 Celsius fokig, a hő egyenletesen oszlik el a serpenyő teljes felületén, tökéletes a különféle ételek elkészítéséhez. Külső burkolata lakkozott alumíniumból készült, ergonomikus nyele bakelitből, üvegfedele pedig rezisztens üvegből. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Használható a gáztűzhelyen. Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka TVS
Termék méretei Ø 26 cm x h 4,1 cm
Tömeg 1,22 kg
Anyag alumínium tapadásmentes Ipertek bevonattal, bakelit
Hőforrások Gázfűtéses főzőlapon használható. A serpenyő nem kompatibilis indukciós főzőlappal, ne tegyük a mikrohullámú sütőbe, gáz vagy elektromos sütőbe.
Utasítások Használati utasítások: használat előtt a serpenyőt mossa és törölje el, tegyen bele olajat vagy vajat. Kerülje el a fém konyhai eszközök okozta karcolásokat. Nem ajánlott az elkészített ételek felvágása közvetlenül a serpenyőben, mert tönkre teheti ennek falait. Ne hevítse túl az üres serpenyőt. Hűtse le teljesen mosogatás előtt és mossa hagyományos mosószerrel, elkerülve a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek idővel rongálhatják a termék falait. Makacs szennyeződések esetében hagyja ázni. Megfelelő a gáz tűzhelyhez. Ne használja a mikrohullámú- vagy a hagyományos sütőben. Mosogatógépben biztonságosan mosható, de ajánlott minimálisra csökkenteni a mosogatógépben történő mosások számlát, megőrízve a termék kinézetét és tulajdonságait tökéletes állapotában. A serpenyő nem tartalmaz nikkelt, nehéz fémeket vagy PFOA-t.
A TVS Basic termékcsaládja tökéletes azok számára, akik könnyen és gyorsan szeretnének ízletes ételeket elkészíteni. A Basic termékcsalád praktikus és könnyen használható serpenyők és lábasok széles választékát kínálja, mindennapos intenzív használatra. A termékeket alumíniumból gyártották, 3 tapadásmentes réteg Ipertek bevonattal és bakelit nyéllel.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek