-14%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Azza aprító kés, 17 cm

13.958 Ft 16.147 Ft
Cikkszám: TE-884544

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A kés pengéje egyetlen darab rozsdamentes japán acélból lett öntve, ergonomikus nyele ellenálló műanyagból készült, rögzítve három szilárd acél nittszeggel, egy nagyobb stabilitásért. Professzionális és otthoni használatra egyformán tökéletes. A bárd típusú kés a keleti konyhákra jellemző – mivel nehéz, téglalap alakú, a penge nagyon éles és vastag, az izületek és csontok elvágásához használják. Mosogatógépben biztonságosan mosható.

2 Értékelések
Márka Tescoma
Termék méretei L 31 cm x l 7,5 cm
Tömeg 412 g
Anyag műanyag (PP), rozsdamentes acél
Jellemzők A kés pengéje rozsdaálló japán acélból készült, egyetlen darabból öntötték, nem változtatja meg az étel ízét, színét vagy illatát; kíválóan ellenáll a magas hőmérsékleteknek és könnyen tisztítható; ellenáll a korróziónak, ütésnek és rendkívüli vágási tulajdonságokkal rendelkezik, nagyon éles. Tartsa távol a gyermekektől.
Utasítások A kés nyelét tartsuk tisztán, zsírmentesen megelőzve ezzel, hogy megcsússzon a kezünkben. Mossuk el alaposan minden használat után. A mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerrel történő tisztítást ajánljuk, kerüljük a dörzsis szivacsok és súrolóporok használatát, melyek idővel károsíthatják a penge felületét. Öblítsük el a kést forró vízzel, a pengén maradt mikróbák elpusztítása érdekében. Elmosása után, a kést töröljük szárazra, puha törlőruhával, tároljuk nedvesség és gőzmentes helyen. Mindegyik kést tartsuk elkülönítve, hogy ne ütődjenek vagy dörzsölődjenek egymáshoz, elkerülve ezáltal a penge sérülését. Más fémes konyhai eszközökkel ne tegyük össze, így elkerülhetjük a termék karcolódását. A kés nem alkalmas csontok vágására! A kést tartsuk mindig megélezve. Élezése, az erre kiképzett eszköz segítségével ajánlott(legjobb gyakran és kis mértékben). Nem ajánlott mosogatógépben mosni. Gyermekektől elzárva tartandó!
Az Azza termékcsalád a jól ismert Tescoma márka legmagasabb szívonalát képviseli és fél-professzionális késeket kínál. A kések, egy darab kiváló minőségű japán rozsdamentes acélból készültek, 55-57 HRC keménységű, hosszú élettartamú és magas rozsdaálló tulajdonságú pengével rendelkeznek. A termékek megjelenése harmónikus, minőségük kimagasló, praktikus és ergonomikus.
Értékelés írása
  • Curătură Costin 08 Október 2020, 12:26:09

    Agresiv ca un rechin. Nici bine nu l-am dezlegat de tot din ambalaj că mi-a și tăiat degetul. Nota 10 raport calitate preț. Nu o să-l folosesc decât la legume și carne, iar la oase, doar cele de păsăre. Nu merită distrus în oase mari ( vită, porc, oaie) pentru acelea există altfel de satâre

    Echipa Plastor Trading 12 Október 2020, 08:58:31

    Multumim pentru comentariu! Ne pare rau pentru accident, speram sa nu fie foarte grav. Intr-adevar nu e ustensila potrivita pentru oase mari, insa pentru legume si carne is face treaba cu prisosinta. Va dorim sanatate si va mai asteptam si pentru alte cumparaturi! :)

  • Curătură 08 Október 2020, 12:17:14

Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek