-26%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Fresh Food ételtároló, hőálló üvegből, műanyag fedéllel, 950 ml

1.969 Ft 2.654 Ft
Cikkszám: PY-PC950

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A hőálló üvegből készült ételtároló nagy élettartamú, háromszor ellenállóbb, mint a hagyományos üveg. Használható -20 és +600 Celsius fok közötti hőmérsékleteken. A hőálló üvegnek köszönhetően, a benne tárolt ételek, jobban ellenállnak az oxidációnak, ezáltal hosszabb időn át megőrzik frissességüket. Az ételtárolónak szilikon gyűrűvel ellátott műanyag fedele van, légmentesen záródó csatos rendszerrel, melynek köszönhetően az ebben tárolt élelmiszerek hosszabb ideig megőrzik tápértéküket és frissességüket, ugyanakkor a fedél meggátolja a folyadékok kiszivárgását. Könnyedén, folt,-és szagmentesen tisztítható. Használható hűtőszekrényben, fagyasztóban vagy mikrohullámú és az elektromos sütőben(fedél nélkül), azonban ajánlott a termikus sokkok elkerülése (ne tegye rögtön a mikrohullámú sütőbe, miután kivette a hűtőszekrényből és fordítva). Mosogatógépben biztonságosan mosható.

0 Értékelés
Kapacitás 950 ml
Termék méretei Ø 17,2 cm x h 6,5 cm
Tömeg 595 g
Anyag műanyag (PP), hőálló üveg, szilikon
Utasítások Ajánlott a mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerrel mosni, kerülje el a dörzsölő felületű szivacsokkal és súrolószerekkel történő mosást, melyek idővel rongálhatják az üveg falait és fényét. Az ételtároló doboz elmosásához, töltse meg langyos vízzel és kevés mosogatószerrel, hagyja ázni pár percet, majd mossa el a szivacs puha oldalával. Kerülje el a fém konyhai eszközök okozta karcolásokat. Kerülje el a mechanikai sokkokat, megelőzve a doboz eltörését.
A Plastor Trading hőálló edények széles skáláját kínálja, melyek -20 és +600 Celsius fok közötti hőmérsékleteken használhatóak, melyekben az ételek hosszabban megőrzik frissességüket és tápértéküket.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása