*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

L60 Standard Line alumínium létra, 4 fokos, maximális teherbírás 150 kg

44.323 Ft
Cikkszám: HA-8160-407

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

L60 létra, 4 lépcsőfokkal, háztartási használatra, multifunkciós tálcával. A tálca osztott szerkezetű, mely megkönnyíti használat közben a szerszámok, festékes dobozok vagy egyéb apró kellékek elkülönítését. A létra vázának tervezése a maximális biztonságot és a kényelmes használatot szolgálja. A legfelső lépcsőfok nagy felületű, kényelmesen elférnek a lábak rajta, csúszásgátló bordákkal ellátott horganyzott acélból készült. A másik 3 lépcsőfok alumíniumból készült, szintén bordázott. A csúcstehnológiás szegecsekkel rögzített illesztések biztonságosak. A létra lábai teljes felületükön csúszásgátló borításúak, maximális biztonságot nyújtva használat közben. Maximális teherbírása 150 kg.

0 Értékelés
Termék méretei nyitott állapotban l 45 cm x A 85 cm x h platforma 85 cm; h totala: 146 cm
Méretek L 1,59 m x l 45 cm x h 13 cm
Tömeg 3,90 kg
Maximális munkamagasság 2,85 m
Anyag műanyag (PP), alumínium, horganyzott acél
Szabvány EN 131
Lépcsőfokok száma 4
Teherbírás 150 kg
Utasítások Kizárólag vízszintes, szilárd és egyenetelenségek nélküli felületeken használjuk a létrát. Használat során győződjünk meg arról, hogy a létra lábai jól tapadó felületre vannak elhelyezve. Illesszük a létrát felhasználás szerinti megfelelő helyre. A létrára fel és leszállás csakis arccal a létra felé fordulva történjen, anélkül, hogy a létrát ütemes rázás vagy ütögetés érné. Helyezzük a létrát a megfelelő szögben a padlóra, elkerülve a megcsúszást vagy a létra elgörbülését, törését, mely testi sérülést okozó balesethez vezethetne. Győződjünk meg arról, hogy a biztonsági szerkezet ZÁRT helyzetben van. FIGYELEM: a létrát egyidejűleg csak egyetlen személy használhatja, aki munkavédelmi felszereléssel egütt nem haladhatja meg a 150 kg súlyt. Tartsuk távol a gyermekeket a munkaterülettől, ne engedjük őket a létrára mászni!
A Standard Line és Top Line márkájú termékek tökéletes harmóniát képeznek a forma és funkcionalitás között. Kiemelkedő német tehnológiával készülnek, melynek köszönhetően a termékeket maximális kényelemben és biztonságban használhatjuk munka közben. A kimagasló minőségű anyagok, az eloxált alumínium és a horganyzott acél, meghosszabbítják a termékek élettartamát, praktikus és egyedi kiegészítőik megkönnyítik a munkát bármilyen magasságban.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása