*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

K60 Standard Line alumínium létra, 2 fokos, maximális teherbírás 150 kg

29.083 Ft
Cikkszám: HA-4392-801

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Az K60-as kis méretű, könnyű létra, kompakt termék, összecsukható, mely a legszűkebb helyen is elfér. Könnyedén tárolható, összezárt állapotban 5 cm-es vastagságú. A létra blokkoló szerkezettel ellátott, mely használat közben biztonságot nyújt. Felső négyszögletes alumínium fogantyúja jó fogást biztosít. Mindkét acélból készült lépcsőfoka széles, csúszásgátló gumival ellátott. Lábai teljes felületén csúszásgátló anyaggal borított, mely maximális stabilitást biztosít használat közben. Maximális teherbírása 150 kg.

0 Értékelés
Termék méretei nyitott állapotban l 48 cm x A 55 cm x h fellépő 47 cm; teljes magasság 83 cm
Méretek L 90 cm x l 48 cm x h 5 cm
Tömeg 3,50 kg
Maximális munkamagasság 2,47 m
Anyag műanyag (PP), alumínium
Szabvány EN 14183
Lépcsőfokok száma 2
Teherbírás 150 kg
Utasítások Kizárólag vízszintes, szilárd és egyenetelenségek nélküli felületeken használjuk a létrát. Használat során győződjünk meg arról, hogy a létra lábai jól tapadó felületre vannak elhelyezve. Illesszük a létrát felhasználás szerinti megfelelő helyre. A létrára fel és leszállás csakis arccal a létra felé fordulva történjen, anélkül, hogy a létrát ütemes rázás vagy ütögetés érné. Helyezzük a létrát a megfelelő szögben a padlóra, elkerülve a megcsúszást vagy a létra elgörbülését, törését, mely testi sérülést okozó balesethez vezethetne. Győződjünk meg arról, hogy a biztonsági szerkezet ZÁRT helyzetben van. FIGYELEM: a létrát egyidejűleg csak egyetlen személy használhatja, aki munkavédelmi felszereléssel egütt nem haladhatja meg a 150 kg súlyt. Tartsuk távol a gyermekeket a munkaterülettől, ne engedjük őket a létrára mászni!
A Standard Line és Top Line márkájú termékek tökéletes harmóniát képeznek a forma és funkcionalitás között. Kiemelkedő német tehnológiával készülnek, melynek köszönhetően a termékeket maximális kényelemben és biztonságban használhatjuk munka közben. A kimagasló minőségű anyagok, az eloxált alumínium és a horganyzott acél, meghosszabbítják a termékek élettartamát, praktikus és egyedi kiegészítőik megkönnyítik a munkát bármilyen magasságban.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása