*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

MK60 Standard Line 2 fokos létra, maximális teherbírás 150 kg

18.923 Ft
Cikkszám: HA-4310-001

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Az MK 60-as kis méretű létra, kompakt termék, összecsukható, mely a legszűkebb helyen is elfér. Könnyedén tárolható, összezárt állapotban 4 cm-es vastagságú. A létra blokkoló szerkezettel és egy kioldó gombbal ellátott, fogantyúja segítségével könnyedén mozgatható. Mindkét acélból készült lépcsőfoka széles, csúszásgátló gumival ellátott. Lábai teljes felületén csúszásgátló anyaggal borított, mely biztosítja a megfelelő stabilitást használat közben. Maximális teherbírása 150 kg.

0 Értékelés
Termék méretei nyitott állapotban l 49 cm x A 49 cm x h platforma 44 cm; h totala 45 cm
Termék méretei L 56 cm x l 49 cm x h 4 cm
Tömeg 3,60 kg
Maximális munkamagasság 2,44 m
Anyag műanyag (PP), acél
Szabvány EN 14183
Lépcsőfokok száma 2
Teherbírás 150 kg
Utasítások Kizárólag vízszintes, szilárd és egyenetelenségek nélküli felületeken használjuk a létrát. Használat során győződjünk meg arról, hogy a létra lábai jól tapadó felületre vannak elhelyezve. Illeszük a létrát felhasználás szerinti megfelelő helyre. A létrára fel és leszállás csakis arccal a létra felé fordulva történjen, anélkül, hogy a létrát ütemes rázás vagy ütögetés érné. Helyezzük a létrát a megfelelő szögben a padlóra, elkerülve a megcsúszást vagy a létra elgörbülését, törését, mely testi sérülést okozó balesethez vezethetne. Győződjünk meg arról, hogy a biztonsági szerkezet ZÁRT helyzetben van. FIGYELEM: a létrát egyidejűleg csak egyetlen személy használhatja, aki munkavédelmi felszereléssel egütt nem haladhatja meg a 150 kg súlyt. Tartsuk távol a gyermekeket a munkaterülettől, ne engedjük őket a létrára mászni!

A Standard Line és Top Line márkájú termékek tökéletes harmóniát képeznek a forma és funkcionalitás között. Kiemelkedő német tehnológiával készülnek, melynek köszönhetően a termékeket maximális kényelemben és biztonságban használhatjuk munka közben. A kimagasló minőségű anyagok, az eloxált alumínium és a horganyzott acél, meghosszabbítják a termékek élettartamát, praktikus és egyedi kiegészítőik megkönnyítik a munkát bármilyen magasságban.

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása