*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Sound grillező többfunkciós serpenyő, 50x28 cm

24.003 Ft
Cikkszám: T2-20512500030001

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
Nincs raktáron
Szeretné, ha értesítenénk, mikor a termék újra elérhető lesz?
Elfogadom

A Sound grillező serpenyő az ideális megoldás lehet a hely takarékos kihasználására és az idő megfelelő megszervezésére. Kétoldalas tervezésének köszönhetően, lehetőséget nyújt, hogy a húsok részére tervezett grillen vagy sima felületen készítsük az ételt, egyazon terméket használva. Különleges alakjának köszönhetően egyidejűleg különböző ételeket készíthetünk, a szokásos mennyiség kétszeresét ugyanakkor, a serpenyő méretéből kifolyólag. Innováció és dizájn a jövő konyhájáért. Vacsora két személyre? Különböző kívánságok, ki zöldséget szeretne, ki húsételt? Ez többet nem okozhat gondot, egyidejűleg elkészíthetjük mindkettőt. A Sound grillező különleges formája segít a különböző ételek egyidejű elkészítésében, megakadályozza a különböző ízek "vándorlását", ugyanakkor használatával időt spórolunk meg.

0 Értékelés
Márka TVS
Kompatibilis elektromos sütővel igen
Termék méretei L 50 cm x l 28 cm
Tömeg 1,05 kg
Anyag tapadásmentes felületű alumínium
Hőforrások Használható gáztűzhelyen vagy elektromos sütőben. A serpenyő nem kompatibilis az indukciós tűzhellyel, nem használható mikrohullámú sütőben.
Maximális hőfok 230° Celsius
Jellemzők Stílus és funkcionalitás. Tökéletes kombináció. Két tányér, kétféle étel, egyetlen felületen. A Sound grillezővel nem csak helyet takarít meg, de a lehető legjobb főzési időt fogja elérni. Multifunkcionális grillező serpenyő, sokoldalú felhasználásra tervezve.
Utasítások Használati utasítás: használat előtt mossa és törölje el a serpenyőt, kenje ki olajjal vagy vajjal. Kerülje el a fém konyhai eszközök használatát a serpenyőben. Nem ajánlott az ételek felszeletelése közvetlenül a serpenyőben, mert felsértheti ennek falait. Ne hevítse túl az üres serpenyőt. Hagyja teljesen lehűlni a serpenyőt, mosogatás előtt és kerülje el a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek rongálhatják a serpenyő falait. A makacs szennyeződések esetén hagyja ázni. Alkalmas mindenféle hőforráshoz, kivéve az indukciósat. A serpenyő nem használható a mikrohullámú sütőben. Mosogatógépben biztonságosan mosható. A serpenyő nem tartalmaz nikkelt, nehéz fémeket vagy PFOA-t.
Innováció és dizájn a jövő konyhájáért. Stílus és funkcionalitás. Tökéletes kombináció. Két tányér, kétféle étel, egyetlen felületen. Multifunkcionális grillező serpenyő, sokoldalú felhasználásra tervezve.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek