*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Tescoma indukciós kávéfőző, 4 személyes

20.812 Ft
Cikkszám: TE-647104

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Készíts egy minőségi presszó kávét, ugyanolyan aromásat, amilyet a szakértők készítenek otthon Olaszországban. Az elegáns kávéfőző kiválóan alkalmas a hagyományos presszó kávé elkészítésére indukciós főzőlapon, gáz, elektromos vagy kerámia főzőlapon egyaránt. Kimagasló minőségű rozsdamentes acélból készült, szilikon tömítőgyűrűvel ellátott, nyele ergonómikus, hőálló, mely nem ég el.

0 Értékelés
Márka Tescoma
Kapacitás 240 ml
Szín ezüst
Anyag rozsdamentes acél, műanyag (PP)
Utasítások Élvezz egy minőségi kávét néhány perc alatt. Töltsd meg a kávéfőző edényét vízzel, szűrőjét finomra őrölt kávéval, tedd fel a kotyogót a tűzhelyre és kész! Pillanatok alatt kitűnő presszó kávét kortyolhatsz! A kávéfőző 4 csésze presszó kávé főzésére alkalmas. Ajánlott a mosogatószivacs puha oldalával és hétköznapi mosogatószerrel elmosni a terméket minden használat után. Kerüljük el a dörzsis szivacsok vagy súrolóporok használatát a tisztítás során, melyek idővel károsíthatják a kotyogó fényét. Nem ajánlott mosogatógépben mosni. A termék nem használható a mikrohullámú sütőben és a hagyományos sütőben. Gyermekektől elzárva tartandó!

A hagyományos rozsdamentes acél kávéfőző jó minőségű anyagának köszönhetően megbízhatóságot kínál ... és egy kiváló, illatos kávét!

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek