*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Tescoma 3 személyes kávéfőző

10.868 Ft
Cikkszám: TE-647003

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
Nincs raktáron
Szeretné, ha értesítenénk, mikor a termék újra elérhető lesz?
Elfogadom

Készíts egy minőségi presszó kávét, ugyanolyan aromásat, amilyet a szakértők készítenek otthon Olaszországban. A kávéfőző kiválóan alkalmas a hagyományos presszó kávé elkészítésére gáz, elektromos vagy kerámia főzőlapon egyaránt. Egészségre nem káros alumíniumból készült, élelmiszerekkel való érintkezésre alkalmas (EN 601), szilikon tömítőgyűrűvel ellátott, nyele ergonómikus, hőálló, mely nem ég el.

0 Értékelés
Márka Tescoma
Kapacitás 200 ml
Szín ezüst
Anyag alumínium (EN 601), műanyag (PP)
Utasítások Élvezz egy minőségi kávét néhány perc alatt. Töltsd meg a kávéfőző edényét vízzel, szűrőjét finomra őrölt kávéval, tedd fel a kotyogót a tűzhelyre és kész! Pillanatok alatt kitűnő presszó kávét kortyolhatsz! A kávéfőző 3 csésze presszó kávé főzésére alkalmas. Ajánlott a mosogatószivacs puha oldalával és hétköznapi mosogatószerrel elmosni a terméket minden használat után. Kerüljük el a dörzsis szivacsok vagy súrolóporok használatát a tisztítás során, melyek idővel károsíthatják a kotyogó fényét. Nem ajánlott mosogatógépben mosni. A termék nem használható a mikrohullámú sütőben és a hagyományos sütőben. Gyermekektől elzárva tartandó!

A hagyományos alumínium kávéfőző jó minőségű anyagának köszönhetően megbízhatóságot kínál... és egy kiváló, illatos kávét!

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek