*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Chenille talpas felmosófej

2.201 Ft
Cikkszám: MY-REZ-881
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának. Vezi produse din aceeasi categorie



Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A kimagasló minőségű Chenille talpas felmosófej gyorsan felszívja a szennyeződéseket és nagy nedvszívó képességgel rendelkezik. Használható nedves és száraz felületeken egyaránt. Tökéletes minden típusú felület tisztításához. A felmosófej könnyen eltávolítható a nyélről, mosás céljából. Kiváló otthoni és szakmai környezetben történő használatra is. Használat után ajánott a nedvességtől és közvetlen napfénytől védett helyen hasznáni. Ajánlott minél gyakrabban cserélni a felmosófejet (10-20 használat után), elkerülve a baktériumok és mikróbák elszaporodását. Kompatibilis a kínálatunkban szereplő Chenille talpas felmosófejjel és fém nyéllel.

0 Értékelés
Márka Casa Plastor
Szín kék
Termék méretei L 41 cm x l 12,5 cm x h 2 cm
Tömeg 105 g
HACCP igen
Anyag 80% poliészter + 20% poliamid
Megjegyzések A Chenille talpas felmosófej kompatibilis a kínálatunkban szereplő Chenille talpas felmosófejjel és a teleszkopikus nyéllel.
A Plastor Trading egy teljes és változatos termékcsaládot kínál a tisztítási cikkek terén, beleértve a szemetes kosarakat, hulladékgyűjtőket, konténereket, partvisokat, keféket, padlótisztító készleteket vagy lábtörlőket, minden termék kimagasló minőségű, funkcionális és praktikus tervezéssel.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek