-25%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Mikroszálas flexibilis mop, teleszkópos nyéllel

2.019 Ft 2.691 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 1.615 Ft (25%)
Cikkszám: JI-4008-B3

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A mikroszálas, flexibilis lapos felmosófej teleszkópos nyéllel melyet 70 cm és 1,20 m között lehet állítani tökéletes eszköz a szűk helyek, sarkok portalanításához. Kihúzható nyelének köszönhetően elősegíti a magasban lévő felületek takarítását. A mopfej könnyen levehető a mosáshoz. Otthoni és professzionális takarításhoz egyaránt megfelel. Használat után ajánlatos nedvességtől és közvetlen napfénytől védett helyen tárolni. Ajánlott a mopfej gyakori(10-20 használat) cseréje, hogy elkerülje azon a baktériumok és mikrobák elterjedését. Kompatibilis az ajánlatunkban megtalálható mikroszálas pótfejjel.

0 Értékelés
Márka Casa Plastor
Termék méretei L 46,5 cm x l 8 cm x h 2,5 cm (maximális hossza: 1,2 m)
Tömeg 250 g
Anyag műanyag (PP), alumínium, mikroszál
Megjegyzések A flexibilis, mikroszálú felmosófej, teleszkopikus nyéllel kompatibilis a kínálatunkban szereplő Flexibilis Mikroszálas pótfejjel.
A Plastor Trading egy teljes és változatos termékcsaládot kínál a tisztítási cikkek terén, beleértve a szemetes kosarakat, hulladékgyűjtőket, konténereket, partvisokat, keféket, padlótisztító készleteket vagy lábtörlőket, minden termék kimagasló minőségű, funkcionális és praktikus tervezéssel.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek