*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Arcvédő maszk polikarbonátból, állítható

3.629 Ft
Cikkszám: 63265

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A 0,5 mm vastagságú polikarbonátból(magas tisztaságú, átlátszó műanyag) készült arcvédő maszkot UV vagy vegyi eljárással egyaránt lehet fertőtleníteni, újra használni.

A maszk egy felfogató rendszerrel van ellátva melyben egy elasztikus pánttal könnyen igazítható a fej formájához, mérete állítható.

A frontális felfogató pánt egy puha tapintású poliuretán anyag, mely könnyen igazítható az arc formájához így kényelmesen hordható.

Az oldalsó nittszegeknek köszönhetően az előlap szöge könnyen állítható különböző szögekben és le/fel hajtható.

Jelen körülmények között az arcvédő hasznos része lehet a személyes higiénia, egészség megőrzése érdekében, egy védő gátat hozva létre viselője és a környezete között.

Átláthatósága nagyon magas, víztiszta minőségű anyagból készült, mely nem torzítja a képet.

Az állítható szorítópántnak köszönhetően a maszk mérete univerzális, széles, rugalmas pántjának köszönhetően sokféleképpen beállítható így szemüveget vagy védőszemüveget, maszkot stb. használók is nyugodtan hordhatják. Széles, rugalmas pántjának köszönhetően jól rögzíthető a fejen, viselése kényelmes, könnyen levehető.

A frontális előlap mérete igen jelentős- szélessége 34 cm x magassága 28 cm- nagyfokú biztonságot nyújt viselőjének. Ergonómikus formájának köszönhetően együtt hordható különböző védőfelszerelésekkel, védőruhákkal, formája miatt a maszk tökéletesen igazodik a mellkas vonalához így tökéletes védelmet nyújt a külső tényezők ellen.

A frontális maszk minkét oldala/felülete fóliával van védve a karcolások ellen, így a szállítás alatt sem sérülhet meg

4 Értékelések
Márka Plastor
Méretek l 34 cm x h 28 cm
Tömeg 87 g
Anyag polikarbonát
A Plastor Trading széles és változatos választékot kínál az ipari termékek terén, beleértve a rekeszeket, rekeszhordozó szekereket, szállítótartályokat, fémrácsos tartályokat, bödönöket és palackokat, EUR raklapokat, légbuborékos fóliákat, egymásra helyezhető dobozokat, stadion székeket, festő eszközöket, drótkeféket vagy habarcsos vödröket, -kádakat, stb. Minden termékünk ellenálló, minőségi anyagokból készült, funkcionális és praktikus dizájnnal.
Értékelés írása
  • 14 Május 2020, 13:26:32

  • 13 Május 2020, 16:11:36

  • 13 Május 2020, 16:11:34

  • 13 Május 2020, 16:11:27

Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek