-26%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Wenus kerámia virágcserép, alátéttel, virágos

3.798 Ft 5.135 Ft
Cikkszám: EK-DP0716-T226N



Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A Wenus virágcserép alátéttel, színes, élettel teli választás, amely tökéletes kedvenc növényei számára és extra színt hoz otthonába. Különleges tervezésének köszönhetően, otthona egyedi kiegészítője lesz. A Wenus virágcserép kerámiából készült.

6 Értékelések
Szín nyomtatott
Termék méretei Ø 15 cm x h 14,2 cm
Tömeg 867 g
Anyag kerámia
Megjegyzések A virágcserép mintái kézzel vannak festve, így kisebb eltérések lehetnek közöttük. Ezek a kisebb eltérések vagy aszimmetriák viszont nem tekinthetőek hibának, ellenkezőleg, általuk válnak egyedivé.

A Plastor Trading széleskörű és változatos kertészeti terméklistát kínál Önnek. A dekoratív virágcserepektől kezdve, a palánta cserepekig, a műanyag kaspóktól a kerámia kaspókig, a klasszikus színektől az élénk, modern színekig, minden méretben és formában, kertészeti termékeink megtalálják a helyüket és hasznossá válnak minden háztartásban.
Kertészeti ajánlatunk a következőket foglalja magába:

- virágcserepek és virágládák, klasszikus vagy modern dizájnnal, műanyagból vagy kerámiából, klasszikus vagy élénk színekkel, nagy, közepes vagy kis méretben, megfelelőek minden szobanövény vagy virág számára.
- hasznos kiegészítők és tartozékok, amelyek önmagukban vagy a termékcsalád elemeinek kiegészítéseként használhatóak: virágcserép alátétek, virágláda alátétek, öntöző rendszerek, locsolók, virágcserép függesztők, orchidea pálcák és orchidea csipeszek;
- palánta cserepek és palánta nevelő tálcák, különféle speciális formákkal és használattal, tökéletes a növények és virágok termesztésére és előállítására üvegházakban, kertekben vagy teraszokon.
- esővízgyűjtő kádak és tartályok a mezőgazdaségi termékek és különféle folyadékok tárolására vagy esővíz környezetbarát és takarékos gyűjtését
Válassza a mi kertészeti termékeinket, függetlenül attól, hogy a termékek hasznosságát követi vagy olyan terméket szeretne, amelyek gazdagítják kedvenc virágait.

Értékelés írása
  • Man 29 Július 2023, 19:11:49

  • Grigoriu Izabelle 29 December 2021, 10:52:09

    Astazi am primit coletul cu cele 2 ghivece comandate. Sunt superbe si de efect. Citind comentariile, mai ca era sa nu mai cumpar intrucat am crezut ca ele chiar sunt masti, dar au orificiu de scurgere al apei in exces si farfurioara. Merita toti banii si infrumuseteaza orice loc!

    Echipa Plastor Trading 03 Január 2022, 14:24:14

    Multumim frumos pentru comentariu! Ne bucuram de faptul ca, produsele comandate sunt pe placul dvs. Intr-adevar, aceste modele de ghivece sunt speciale, imbina perfect frumusetea cu functionalitatea si ne mandrim ca fac parte din gama noastra. Va multumim si pentru faptul ca ati ales sa va convingeti singura de calitatea produselor noastre. Va asteptam cu mult drag si alte comenzi!

  • Topa Camelia 02 Augusztus 2021, 11:18:55

    Sunt deosebit de frumoase aceste "masti",ci nu "ghivece",asa cum le prezentati.Chiar as fi interesata si de unele de dimensiuni mai mici de 15 cm,daca s-ar putea aduce!

    Echipa Plastor Trading 30 Augusztus 2021, 12:26:13

    Multumim pentru apreciere! Vom tine cont de sugestia dumneavoastra la urmatoarele achizitii.

  • Topa Camelia 03 Április 2021, 14:34:32

    Sunt incantata de achizitia facuta!Produsele sunt de o finete indubitabila,finisaje de calitate superioara,iar suporturile asortate,care se vand la set,le dau ghivecelor un plus fata de alte produse de acelasi tip!

    Echipa Plastor Trading 03 Április 2021, 23:06:09

    Multumim frumos pentru comentariu si apreciere! Va asteptam si la viitoarele cumparaturi!

  • Dinca Sorina 15 December 2020, 16:38:38

    Ghiveciul e minunat, destul de marisor. Inca din poze mi-am clatit ochii cu el. Recomand.

    Echipa Plastor Trading 19 December 2020, 12:46:52

    Multumim pentru comentariu si apreciere!

  • Dinca 15 December 2020, 16:35:19

Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek