-28%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Tedi virágcserép, alátéttel

622 Ft 868 Ft
Cikkszám: DP-DT13-01



Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A Tedi virágcserép, alátéttel harmonikus formákkal és vonalakkal, meleg színekben, a tökéletes választás, mely egyidőben kedvező életkörülményeket biztosít növényei számára és otthonát is dekorálja.

1 Értékelés
Szín bézs
Termék méretei Ø 13 cm x h 13 cm
Tömeg 57g
Anyag műanyag (PP)
Megjegyzések A termék ára tartalmazza az alátétet is.

A Plastor Trading széleskörű és változatos kertészeti terméklistát kínál Önnek. A dekoratív virágcserepektől kezdve, a palánta cserepekig, a műanyag kaspóktól a kerámia kaspókig, a klasszikus színektől az élénk, modern színekig, minden méretben és formában, kertészeti termékeink megtalálják a helyüket és hasznossá válnak minden háztartásban.
Kertészeti ajánlatunk a következőket foglalja magába:

- virágcserepek és virágládák, klasszikus vagy modern dizájnnal, műanyagból vagy kerámiából, klasszikus vagy élénk színekkel, nagy, közepes vagy kis méretben, megfelelőek minden szobanövény vagy virág számára.
- hasznos kiegészítők és tartozékok, amelyek önmagukban vagy a termékcsalád elemeinek kiegészítéseként használhatóak: virágcserép alátétek, virágláda alátétek, öntöző rendszerek, locsolók, virágcserép függesztők, orchidea pálcák és orchidea csipeszek;
- palánta cserepek és palánta nevelő tálcák, különféle speciális formákkal és használattal, tökéletes a növények és virágok termesztésére és előállítására üvegházakban, kertekben vagy teraszokon.
- esővízgyűjtő kádak és tartályok a mezőgazdaségi termékek és különféle folyadékok tárolására vagy esővíz környezetbarát és takarékos gyűjtését
Válassza a mi kertészeti termékeinket, függetlenül attól, hogy a termékek hasznosságát követi vagy olyan terméket szeretne, amelyek gazdagítják kedvenc virágait.

Értékelés írása
  • Micu Eliss 04 December 2020, 16:04:34

    Sunt foarte incantata de aceste ghivece pentru florile mele. Am luat albe sa se potrivească oriunde in casa. Sunt incapatoare si practice datorita farfuriei incorporate si nu in ultimul rand estetice. Recomand cu încredere!

    Echipa Plastor Trading 04 December 2020, 19:40:40

    Ne bucuram ca va plac produsele noastre si va mai asteptam si cu alta ocazie!

Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek