*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Astral lapostányér, 22,6 cm

837 Ft
Cikkszám: N1-MX-0002



Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
Nincs raktáron
Szeretné, ha értesítenénk, mikor a termék újra elérhető lesz?
Elfogadom

A lapostányér tökéletes az előételek és főételek elfogyasztásához, kifinomultsággal egészíti ki ebédlő készletét. Üvegből készült, az Astral tányért az időtálló képesség és a sokoldalúság jellemzi. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Használható a mikrohullámú sütőben vagy a fagyasztóban. Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka Marinex
Termék méretei Ø 22,6 cm x h 1,8 cm
Tömeg 360 g
Anyag üveg
Utasítások Ajánlott a mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerrel tisztítani, elkerülni a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek idővel rongálhatják a tányér falát és fényét. A tányér elmosásához, töltse meg langyos vízzel és kevés mosogatószerrel, hagyja ázni pár percet, majd mossa le a szivacs puha oldalával. Ne karcolja fém eszközökkel a tányér felületét. Ne tegye ki a terméket mechanikai sokkoknak, csökkentve a törésveszélyt. Mosogatógépben biztonságosan mosható, de ajánlatos minimálisra csökkenteni a mosogatógépben történő mosások számát, megőrízve a tányér kinézetét és tulajdonságait. Használható a hűtőszekrényben vagy a mikrohullámú sütőben, de ajánlott a termikus sokkok elkerülése (nem ajánlott a tányér mikrohullámú sütőben történő használata, rögtön, miután kivette a hűtőszekrényből és fordítva).
A Marinex hagyományt és megbízhatóságot jelent, mely minden környezetet harmóniával tölt meg. Az Opaline a Marinextől ötvözi a szépséget és a porcelán fényét az üveg ellenálló képességével és fényerejével. Az étkező készletek ütésállóak, használhatóak a mikrohullámú sütőben, fagyasztóban, hűtőszekrényben vagy a mosogatógépben.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek