-17%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Cloe virágcserép, alátéttel

1.384 Ft 1.660 Ft
Cikkszám: SP-94000



Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Az Opera termékcsalád virágcserepeket, kaspókat, virágládákat foglal magába, hagyományos olasz stílusú formai megjelenésében, a dizájn ötvöződik az innovatív ötletekkel, az elegáns színek fény - és árnyjátékával, kifinomultságot és eleganciát kölcsönözve az egész kollekciónak. A Cloe és Gaia termékvonalat a természet ihlette vonalak jellemzik, esztétikus, finom, romantikus motívumok díszítik, míg az Orfeot etnikai jellegű személyisége határozza meg. A virágcserép része egy belső rács, amely optimális nedvességtartalmat biztosít a növény számára.

8 Értékelések
Szín grafit, szürke
Termék méretei Ø 15 cm x h 15 cm
Tömeg 132 g
Anyag műanyag (PP)
Térfogat 1,5 liter
Megjegyzések A termékek dupla injekciós eljárással készültek, így a díszítőelemek három dimenziósak.

A Plastor Trading széleskörű és változatos kertészeti terméklistát kínál Önnek. A dekoratív virágcserepektől kezdve, a palánta cserepekig, a műanyag kaspóktól a kerámia kaspókig, a klasszikus színektől az élénk, modern színekig, minden méretben és formában, kertészeti termékeink megtalálják a helyüket és hasznossá válnak minden háztartásban.
Kertészeti ajánlatunk a következőket foglalja magába:

- virágcserepek és virágládák, klasszikus vagy modern dizájnnal, műanyagból vagy kerámiából, klasszikus vagy élénk színekkel, nagy, közepes vagy kis méretben, megfelelőek minden szobanövény vagy virág számára.
- hasznos kiegészítők és tartozékok, amelyek önmagukban vagy a termékcsalád elemeinek kiegészítéseként használhatóak: virágcserép alátétek, virágláda alátétek, öntöző rendszerek, locsolók, virágcserép függesztők, orchidea pálcák és orchidea csipeszek;
- palánta cserepek és palánta nevelő tálcák, különféle speciális formákkal és használattal, tökéletes a növények és virágok termesztésére és előállítására üvegházakban, kertekben vagy teraszokon.
- esővízgyűjtő kádak és tartályok a mezőgazdaségi termékek és különféle folyadékok tárolására vagy esővíz környezetbarát és takarékos gyűjtését
Válassza a mi kertészeti termékeinket, függetlenül attól, hogy a termékek hasznosságát követi vagy olyan terméket szeretne, amelyek gazdagítják kedvenc virágait.

Értékelés írása
  • OPREA ZINAIDA 22 Augusztus 2020, 01:21:53

    Foarte frumoase si calitatea excelenta

    Echipa Plastor Trading 24 Augusztus 2020, 14:50:53

    Va multumim frumos pentru comentariu!

  • Ani 15 Július 2020, 00:31:59

  • Denisa Ene 29 Június 2020, 09:09:25

    Sunt foarte dragute si asigura si un bun drenaj pentru plante.

    Echipa Plastor Trading 29 Június 2020, 09:30:23

    Multumim frumos pentru mesaj!

  • Enciu Petruta 15 Május 2020, 01:09:23

    Ghiecele sunt de foarta buna calitate si au un design elegant, care permite folosirea lor atat pe balcon sau terasa cat si in casa. Sistemul lor de tavita integrata asigura un drenaj eficient al apei. Capacitatea lor permite utilizarea acestui ghiveci la foarte multe plante, de la cele clasice pana la cele pretentioase care au nevoie de spatiu pentru radacini. Eu am cumparat varianta d 30cm pentru - Camelia, tufa de 40 cm inaltime, pe care o tineam in ghiveciul mic in care am cumparat-o de teama sa nu o pierd, Planta am cumparat-o de la floraria de langa ICI, vizavi de statia 41 - Spatifillum (Crinul pacii), varianta cu frunze mari care are frunze mari si pe balcon tufa nu mai avea loc in ghiveci de d 20cm. Am reusit sa separ tufa in mai multe plante, iar tufa principala am plantat-o in acest ghiveci. - Aloe Vera care iesise complet din ghiveci dupa ce avea inca 2 pui linga ea. Eu o uitasem pe balcon intr-un colt si ea a crescut mare si frumoasa. Recomand aceste ghivece cu incredere. Eu intentionez sa mai iau o transa combinata de d20 si d30 Cleo si Orfeo pentru a le utiliza in apartament. Arata foarte bine

    Echipa Plastor Trading 12 Június 2020, 10:19:47

    Va multumim foarte frumos pentru raspunsul detaliat, speram sa fie de folos si altora! Produsele noi pe care intentionati sa le cumparati sunt acum in promotie... deci nu nu mai stati pe ganduri!

  • 09 Május 2020, 11:40:56

  • 08 Május 2020, 11:16:04

  • 08 Május 2020, 11:15:57

  • 05 Május 2020, 17:32:22

Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek