-19%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Natura Induction mély sütőtepsi, 35x27 cm

15.227 Ft 18.791 Ft
Cikkszám: T2-BL039351930101

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A mély sütőtepsi kiváló a szószos ételek, pácolt sültek, stb. elkészítéséhez, mélységének köszönhetően a tepsi tartalma nem borul a sütőbe. Az alumínium sütőtepsi 6 tapadásmentes réteggel van bevonva, ebből 5 réteg ásványi részecskékkel van megerősítve. Kifejezetten ellenálló, biztonságos és sokoldalú, tökéletes bármely recept elkészítéséhez. Az 5 tapadásmentes-, kő hatású réteg genetikailag nem kezelt, növényi glicerin felhasználásával készült, természetes hatást kölcsönözve így a tepsinek. Az indukciós technológiának köszönhetően a hő egyenletesen oszlik el a tepsi teljes felületén és megvédi a termikus sokkoktól, kellemes élménnyé téve a főzést. A tepsi belsejében ajánlott elkerülni a fém konyhai eszközök használatát. Alkalmas minden hőforráshoz. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Nem tartalmaz nikkelt, nehéz fémeket vagy PFOA-t, nem káros az egészségre. Tartsa távol a gyerekektől.

5 Értékelések
Márka TVS
Termék méretei L 41 cm x l 29,5 cm x h 7 cm
Tömeg 960 g
Anyag tapadásmentes alumínium Vegetek ásványi részecskékkel
Utasítások Használati utasítás: használat előtt mossa és törtölje el a sütőtepsit, kenje ki egy vékony réteg olajjal vagy vajjal és, ha szükséges lisztezze is. Kerülje el a fém eszközök használatát. Nem ajánlott az ételek felvágása közvetlenül a tepsiben, mert rongálhatja annak falait. Ne hevítse túl az üres tepsit. Hagyja teljesen kihülni használat előtt és mossa hagyományos mosószerrel, elkerülve a dörzsölő felülető szivacsok és súrolószerek használatát, melyek rongálhatják a tepsi falait. A makacs szennyeződések esetében hagyja ázni. Mosogatógépben biztonságosan mosható. A tepsi nem tartalmaz nikkelt, nehézfémeket vagy PFOA-t.

A TVS Natura Induction termékcsaládja olyan lábasok és serpenyők bő választékát kínálja, melyek 6 tapadásmentes réteggel bevont alumíniumból készültek. Ezekből 5 réteg egy speciális, Vegetek ásványi részecskékkel van megerősítve, így növelve a termékek ellenálló képességét, biztonságossá és sokoldalúvá téve azokat. Az 5 tapadásmentes, kő hatású réteg, genetikai módosulásokat nem szenvedett , növényi glicerin felhasználásával készült, természetes hatású tapadásmentes bevonatot képezve. Az ergonomikus fogantyúk elegánsak, fa hatású kinézettel, kellemes tapintásúak, könnyen kezelhetőek.

Értékelés írása
  • Banciu 27 Június 2022, 11:08:25

  • 14 December 2019, 09:10:06

  • 13 Január 2019, 11:59:26

  • 13 Január 2019, 11:59:23

  • 13 Szeptember 2018, 15:48:43

Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek