-7%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Marinex üvegtál, műanyag fedéllel, 3 liter

3.543 Ft 3.798 Ft
Cikkszám: N1-MX-030833



Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

Az ellenálló edzett üvegből készült tál, könnyen és biztosan zárható műanyag fedéllel, kifejezetten praktikus és sokoldalú termék. Az ebben tárolt ételek hosszabb ideig megőrzik frissességüket és tápértéküket. Könnyen tisztítható, nincsenek szagok és foltok. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Használható hűtőszekrényben, fagyasztóban vagy mikrohullámú sütőben (fedél nélkül), azonban ajánlott a termikus sokkok elkerülése (nem tegye rögtön a mikrohullámú sütőbe miután kivette a hűtőszerényből és fordítva). Nem használható a hagyományos sütőben. Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka Marinex
Kapacitás 3 liter
Szín fehér
Termék méretei Ø 27 cm x h 10,2 cm
Tömeg 1,12 kg
Anyag üveg, műanyag
Utasítások Ajánlott a mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerrel mosni, kerülje el a dörzsölő felületű szivacsokkal és súrolószerekkel történő mosást. A tál elmosásához, töltse meg langyos vízzel és kevés mosogatószerrel, hagyja ázni pár percet, majd mossa el a szivacs puha oldalával. Kerülje el a fém konyhai eszközök használatát. Kerülje el a mechanikai sokkokat, megelőzve ennek eltörését. Mosogatógépben biztonságosan mosható, azonban ajánlott minimálisra csökkenteni a mosogatógépben történő mosások számát, megtartva így a termék kinézetét és jellemzőit tökéletes állapotban. Használható a hűtőszekrényben vagy a mikrohullámú sütőben, de ajánlott elkerülni a termikus sokkokat (nem ajánlott a mikrohullámú sütőben használni, rögtön miután kivette a hűtőszekrényből és fordítva). A tál nem tartalmaz BPA-t (a szervezetre káros szerves anyag), biztonságos az egészségre.
A Marinex hagyományt és minőséget jelent, mely eleget tesz a legigényesebb követelményeknek is. A Marinex egy teljes főző edényekből, tálakból, mércés kannákból álló termékcsaládot kínál, különféle formákban és méretekben, melyek kifejezetten ellenállóak a karcolásokra, mechanikai és termikus sokkokra. Minden Marinex termék eleget tesz a BSI (British Standards Institution) szabványainak.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek