*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Glasslock üveg keverőtál, műanyag fedéllel, kerek, 2 liter

8.143 Ft
Cikkszám: D1-MBCB-200

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
Nincs raktáron
Szeretné, ha értesítenénk, mikor a termék újra elérhető lesz?
Elfogadom

A speciális, Tempermax üvegből készült tál élettartama 3-szor nagyobb, mint a hagyományos üvegé, kiválóan alkalmas a különböző ételek előkészítésére és keverésére. Használható -20 és +120 Celsius fok közötti hőmérsékleteken. A Tempermax üveg ellenáll az oxidációnak, a benne tárolt ételek hosszabb időn át megtartják frissességüket. A tál fedele ellenálló műanyag, szilikon tömítéssel, légmentesen záró rendszerrel, mely hosszabb ideig megtartja az ételek frissességét és tápértékét, megakadályozza a folyadékok kiszivárgását. Könnyen tisztítható, nem maradnak foltok és szagok. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Használható hűtőszekrényben, fagyasztóban vagy mikrohullámú sütőben (fedél nélkül), azonban ajánlott a termikus sokkok elkerülése (ne tegye rögtön a mikrohullámú sütőbe, miután kivette a hűtőszekrényből és fordítva). Ne használja a hagyományos sütőben. Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Kapacitás 2 litri
Termék méretei Ø 22,5 cm x h 12,5 cm
Tömeg 1,08 kg
Anyag műanyag (PP), edzett üveg, szilikon
Jellemzők A tál nem tartalmaz BPA-t (a szervezetet károsító szerves anyag), biztonságos az egészségre.
Utasítások Ajánlott a mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerrel mosni, kerülje el a dörzsölő felületű szivacsokkal és súrolószerekkel történő mosást, melyek idővel rongálhatják az üveg falait és fényét. A tál elmosásához, töltse meg langyos vízzel és kevés mosogatószerrel, hagyja ázni pár percet, majd mossa el a szivacs puha oldalával. Kerülje el a fém konyhai eszközök okozta karcolásokat. Kerülje el a mechanikai sokkokat, megelőzve a tál eltörését.
A Glasslock egy több mint 40 éves márka, mely elsősorban a kimagasló minőségű termékeiről ismert. Többszörös díjnyertes cég, az ételtároló üvegdobozok gyártásában a világ piacvezető gyártója.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása