*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Eco Presto kerámia serpenyő, fedővel, 24 cm

17.111 Ft
Cikkszám: TE-595036
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának. Vezi produse din aceeasi categorie

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A kimagasló minőségű alumíniumból készült serpenyő, a magas hőmérsékleteknek is ellenálló fehér kerámia bevonatával és ellenálló műanyag nyelével, tökéletesen kielégíti bármely konyha szükségletét. Segítségével ínycsiklandozó és egészséges ételeket készíthet, a szószoktól kezdve a krémekig és levesekig. A hő egyenletesen oszlik el az edények teljes felületén, biztosítva a gyors és könnyű főzést. Nem változtatja meg az ételek ízét. A készlet alkalmas a gáz-, elektromos- vagy vitrokerámia főzőlaphoz. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka Tescoma
Termék méretei Ø 24 cm x h 4 cm
Tömeg 1,5 kg
Anyag kerámia bevonatú alumínium, PP, üveg
Hőforrások Gázfűtéses főzőlapon használható. A serpenyő nem kompatibilis indukciós főzőlappal, ne tegyük a mikrohullámú sütőbe, gáz vagy elektromos sütőbe.
Utasítások Használati utasítások: használat előtt a serpenyőt mossa és törölje el, tegyen bele olajat vagy vajat. Kerülje el a fém konyhai eszközök használatát. Nem ajánlott az ételek felvágása közvetlenül a serpenyőben, mert tönkre teszi ennek falait. Ne hevítse túl az üres serpenyőt. Hűtse le teljesen mosogatás előtt és mossa hagyományos mosószerrel, elkerülve a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek idővel rongálhatják a termék falait. A makacs szennyeződések esetén hagyja ázni. Megfelelő a gáz-, elektromos- és vitrokerámia tűzhelyhez. Ne használja a mikrohullámú- vagy a hagyományos sütőben. Mosogatógépben biztonságosan mosható, de ajánlott minimálisra csökkenteni a mosogatógépben történő mosások számlát, tovább megőrízve így a termék eredeti kinézetét és tulajdonságait.
A Tescoma-tól származó ecoPresto egy edényeket, lábasokat és serpenyőket tartalmazó teljes terméksort kínál, melyek forradalmian új kerámia belső réteggel rendelkeznek, fokozottan ellenállnak a termikus vagy mechanikai sokkokkal szemben. A praktikus és minimalista megjelenésű termékek könnyű és gyors főzést biztosítanak.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek