*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Presto 9 db-os kerámia edény készlet

Cikkszám: TE-595009
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának. Vezi produse din aceeasi categorie

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A kimagasló minőségű alumíniumból készült edény készlet, a magas hőmérsékleteknek is ellenálló fehér kerámia bevonatával és ellenálló műanyag nyelével, tökéletesen kielégíti bármely konyha szükségletét. Segítségével ínycsiklandozó és egészséges ételeket készíthet, a szószoktól kezdve a krémekig és levesekig. A hő egyenletesen oszlik el az edények teljes felületén, biztosítva a gyors és könnyű főzést. Nem változtatja meg az ételek ízét. A készlet alkalmas a gáz-, elektromos- vagy vitrokerámia főzőlaphoz. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka Tescoma
Anyag kerámia bevonatú alumínium, PP, üveg
Hőforrások Gázfűtéses főzőlapon használhatóak. Az edények nem kompatibilisek az indukciós főzőlappal, ne tegyük a mikrohullámú sütőbe, gáz vagy elektromos sütőbe.
Utasítások Használati utasítások: használat előtt az edényeket mossa és törölje el, tegyen bele olajat vagy vajat. Kerülje el a fém konyhai eszközök használatát. Nem ajánlott az ételek felvágása közvetlenül az edényekben, mert tönkre teszi ezek falait. Ne hevítse túl az üres edényeket. Hűtse le teljesen mosogatás előtt és mossa hagyományos mosószerrel, elkerülve a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek idővel rongálhatják a termékek falait. A makacs szennyeződések esetén hagyja ázni. Megfelelő gáz-, elektromos- és vitrokerámia tűzhelyhez. A edényeket és a fedőket ne használja a mikrohullámú- vagy a hagyományos sütőben. Mosogatógépben biztonságosan moshatóak, de ajánlott minimálisra csökkenteni a mosogatógépben történő mosások számlát, tovább megőrízve így a termékek eredeti kinézetét és tulajdonságait.
A Tescoma-tól származó ecoPresto egy edényeket, lábasokat és serpenyőket tartalmazó teljes terméksort kínál, melyek forradalmian új kerámia belső réteggel rendelkeznek, fokozottan ellenállnak a termikus vagy mechanikai sokkokkal szemben. A praktikus és minimalista megjelenésű termékek könnyű és gyors főzést biztosítanak.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek