*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Presto edény fedővel, 2,5 liter

16.971 Ft
Cikkszám: TE-594720
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának. Vezi produse din aceeasi categorie

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának.

Az edény tapadásmentes teflonnal bevont alumíniumból készült, hőálló műanyag fogantyúkkal, ellenálló üveg és inox fedővel. Modern kinézettel, az edény beilleszkedik bármelyik konyhába és tökéletes a szószok, krémek, pörköltek vagy különféle ételek elkészítéséhez. Alkalmas a gáz-, elektromos- vagy vitrokerámia tűzhelyhez. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka Tescoma
Kapacitás 2,5 liter
Termék méretei Ø 20 cm x h 9,5 cm
Tömeg 1,3 kg
Anyag teflonozott alumínium, PP, üveg
Hőforrások Gázfűtéses főzőlapon használható. Az edény nem kompatibilis az indukciós főzőlappal, ne tegyük a mikrohullámú sütőbe, gáz vagy elektromos sütőbe.
Utasítások Használati utasítások: használat előtt az edényt mossa és törölje el, tegyen bele olajat vagy vajat. Kerülje el a fém konyhai eszközök használatát. Nem ajánlott az ételek felvágása közvetlenül az edényben, mert tönkre teszi ennek falait. Ne hevítse túl az üres edényt. Hűtse le teljesen mosogatás előtt és mossa hagyományos mosószerrel, elkerülve a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek idővel rongálhatják a termék falait. A makacs szennyeződések esetén hagyja ázni. Megfelelő gáz-, elektromos- és vitrokerámia tűzhelyhez. A edényt és a fedőt ne használja a mikrohullámú- vagy a hagyományos sütőben. Mosogatógépben biztonságosan mosható, de ajánlott minimálisra csökkenteni a mosogatógépben történő mosások számlát, tovább megőrízve így a termék eredeti kinézetét és tulajdonságait.
A Tescoma Presto termékcsaládja egy teljes konyhai termékcsaládot kínál, beleértve a konyhai eszközöket, tartozékokat, késeket, főző edényeket, serpenyőket és sok mást. A termékek praktikusak, ergonomikusak minőségük kiváló, funkcionális és harmónikus kivitelezésben, mindez elérhető áron.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek