*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Presto serpenyő, 22 cm

7.742 Ft
Cikkszám: TE-594022
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának. Vezi produse din aceeasi categorie

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A modern tervezésű, teflonnal bevont alumínium serpenyő, ergonomikus nyéllel melyet hőálló műanyagból gyártottak, praktikus és könnyen használható. A hő egyenletesen oszlik el a serpenyő teljes felületén, ideális a mindennapos intenzív használatra. Kiváló minőségű anyagokból készült, így az ételkészítés minden pillanata igazi élménnyé válik. Nem változtatja meg az ételek ízét, garantálva a legjobb aromát. Alkalmas a gáz-, elektromos- és vitrokerámia főzőlapokhoz. Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka Tescoma
Termék méretei Ø 22 cm x h 5 cm
Tömeg 570 g
Anyag teflonozott alumínium, PP
Hőforrások Gázfűtéses főzőlapon használható. A serpenyő nem kompatibilis indukciós főzőlappal, ne tegyük a mikrohullámú sütőbe, gáz vagy elektromos sütőbe.
Utasítások Használati utasítások: használat előtt a serpenyőt mossa és törölje el, tegyen bele olajat vagy vajat. Kerülje el a fém konyhai eszközök használatát. Nem ajánlott az ételek felvágása közvetlenül a serpenyőben, mert tönkre teszi ennek falait. Ne hevítse túl az üres serpenyőt. Hűtse le teljesen mosogatás előtt és mossa hagyományos mosószerrel, elkerülve a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek idővel rongálhatják a termék falait. A makacs szennyeződések esetén hagyja ázni. Megfelelő a gáz-, elektromos- és vitrokerámia tűzhelyhez. Ne használja a mikrohullámú- vagy a hagyományos sütőben. Ne mossa mosogatógépben.
A Tescoma Presto termékcsaládja egy teljes konyhai termékcsaládot kínál, beleértve a konyhai eszközöket, tartozékokat, késeket, főző edényeket, serpenyőket és sok mást. A termékek praktikusak, ergonomikusak minőségük kiváló, funkcionális és harmónikus kivitelezésben, mindez elérhető áron.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek