*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Gran Gourmet grill serpenyő, ásványi részecskékkel, 28x28 cm

16.409 Ft
Cikkszám: T2-BL730282920002
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának. Vezi produse din aceeasi categorie

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának.

A 8 tapadásmentes réteggel bevont alumínium serpenyő, melyekből 5 Quarzotek Pro ásványi részecskékkel van megerősítve, kifejezetten ellenálló, biztonságos és sokoldalú termék, tökéletes bármely recept elkészítéséhez. 230 Celsius fokig hőálló, használhatja a hagyományos sütőben, a hő egyenletesen oszlik el a serpenyő teljes felületén, kellemes élménnyé változtatja a főzést. A szilikon bevonatú ergonomikus acélnyélnek köszönhetően a serpenyő biztonságosan használató akár a sütőben is. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Használható minden hőforráson, az indukciósat kivéve. A serpenyő nem tartalmaz nikkelt, nehézfémeket vagy PFOA-t, nem káros az egészségre. Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka TVS
Kompatibilis elektromos sütővel igen
Termék méretei L 28 cm x l 28 cm
Anyag tapadásmentes alumínium Quarzotek Pro ásványi részecskékkel, acél és szilikon
Hőforrások Mindenféle hőforráson használható, beleértve az elektromos vagy gázsütőt, kivételt képez az indukciós és mikrohullámú sütő.
Maximális hőfok 230° Celsius
Utasítások Használati utasítások: használat előtt a serpenyőt mossa és törölje el, tegyen bele olajat vagy vajat. Kerülje el a fém konyhai eszközök okozta karcolásokat. Nem ajánlott az elkészített ételek felvágása közvetlenül a serpenyőben, mert tönkre teheti ennek falait. Ne hevítse túl az üres serpenyőt. Hűtse le teljesen mosogatás előtt és mossa hagyományos mosószerrel, elkerülve a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek idővel rongálhatják a termék falait. A makacs szennyeződések esetében hagyja ázni. Megfelelő minden hőforráshoz kivéve az indukciósat, hagyományos sütőben is használható. Ne használja a mikrohullámú sütőben. Mosogatógépben biztonságosan mosható. A serpenyő nem tartalmaz nikkelt, nehéz fémeket vagy PFOA-t.
A TVS Gran Gourmet termékcsaládja olyan lábasok és serpenyők széles választékát kínálja, amelyek 8 tapadásmentes réteggel bevont alumíniumból készültek, ezekből 5 réteget Quarzotek Pro ásványi részecskékkel erősítettek meg, így termékeik sokkal ellenállóbbak, biztonságosak és sokoldalúak. Szilikon bevonatú acél nyeleinek köszönhetően a termékek biztonságosan használhatóak akár hagyomásnyos sütőben is.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása