*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Gran Gourmet üveg fedő, szilikon bevonattal, 24 cm

9.357 Ft
Cikkszám: T2-9465124003G702

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
Nincs raktáron
Szeretné, ha értesítenénk, mikor a termék újra elérhető lesz?
Elfogadom

Az ellenálló üvegből, acélból és szilikonból készült fedő, Gran Gourmet termékcsalád minden 24 cm átmérőjű edényéhez, serpenyőjéhez illik. Hasonlóképpen más, azonos átmérőjű serpenyőhöz, főző edényhez is. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Használható a hagyományos sütőben, 230 Celsius fokig. Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka TVS
Termék méretei Ø 24 cm
Anyag ellenálló üveg, acél és szilikon
Maximális hőfok 230° Celsius
Utasítások Ajánlott a mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosószerekkel mosni. Kerülje a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek idővel tönkrehetik az fedő falait és csillogását. A fedő elmosásához, hagyja ázni meleg vízben kevés mosogatószerrel, majd mossa le a szivacs puha oldalával. Kerülje el a fém konyhai eszközök okozta karcolásokat. Ne tegye ki a fedőt mechanikai sokkoknak, így megelőzheti ennek eltörését. Mosogatógépben biztonságosan mosható, ennek ellenére ajánlott minimálisra csökkenteni a mosogatógépben történő mosások számát, az edények tökéletes állapotának megőrzése érdekében. Használható hűtőszekrényben vagy hagyományos sütőben, azonban ajánlatos a termikus sokkok elkerülése (nem ajánlott a sütőbe helyezni rögtön, miután kivette a hűtőszekrényből és fordítva). A felhevült fedőt ne helyezze hideg felületekre. Ne használja a mikrohullámú sütőben.
A TVS Gran Gourmet termékcsaládja olyan lábasok és serpenyők széles választékát kínálja, amelyek 8 tapadásmentes réteggel bevont alumíniumból készültek, ezekből 5 réteget Quarzotek Pro ásványi részecskékkel erősítettek meg, így termékeik sokkal ellenállóbbak, biztonságosak és sokoldalúak. Szilikon bevonatú acél nyeleinek köszönhetően a termékek biztonságosan használhatóak akár hagyomásnyos sütőben is.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek