*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Legelői itató, 240 liter, meggyszín

26.284 Ft
Cikkszám: 24146

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Túlméretezett termék
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A polietilénből gyártott legelői itató, tökéletes a mezőgazdaségi termékek és különféle folyadékok tárolására, ugyanakkor lehetővé teszi az esővíz környezetbarát és takarékos gyűjtését, melyet újra felhasználhat különböző célokra.

0 Értékelés
Szín bordó
Termék méretei Ø 96 cm x h 43 cm
Tömeg 6,800 kg
Anyag műanyag (PE)
Térfogat 240 liter
Megjegyzések Élelmiszeripari felhasználásra alkalmas.

A Plastor Trading széleskörű és változatos kertészeti terméklistát kínál Önnek. A dekoratív virágcserepektől kezdve, a palánta cserepekig, a műanyag kaspóktól a kerámia kaspókig, a klasszikus színektől az élénk, modern színekig, minden méretben és formában, kertészeti termékeink megtalálják a helyüket és hasznossá válnak minden háztartásban.
Kertészeti ajánlatunk a következőket foglalja magába:

- virágcserepek és virágládák, klasszikus vagy modern dizájnnal, műanyagból vagy kerámiából, klasszikus vagy élénk színekkel, nagy, közepes vagy kis méretben, megfelelőek minden szobanövény vagy virág számára.
- hasznos kiegészítők és tartozékok, amelyek önmagukban vagy a termékcsalád elemeinek kiegészítéseként használhatóak: virágcserép alátétek, virágláda alátétek, öntöző rendszerek, locsolók, virágcserép függesztők, orchidea pálcák és orchidea csipeszek;
- palánta cserepek és palánta nevelő tálcák, különféle speciális formákkal és használattal, tökéletes a növények és virágok termesztésére és előállítására üvegházakban, kertekben vagy teraszokon.
- esővízgyűjtő kádak és tartályok a mezőgazdaségi termékek és különféle folyadékok tárolására vagy esővíz környezetbarát és takarékos gyűjtését
Válassza a mi kertészeti termékeinket, függetlenül attól, hogy a termékek hasznosságát követi vagy olyan terméket szeretne, amelyek gazdagítják kedvenc virágait.

Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek