*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

TL100 TopLine alumínium létra, teleszkópos, maximális teherbírás 150 kg

126.873 Ft
Cikkszám: HA-8450-100

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
Nincs raktáron
Szeretné, ha értesítenénk, mikor a termék újra elérhető lesz?
Elfogadom

TL100 Top Line teleszkópos létra alumíniumból, 3, 4 vagy 5 lépcsőfokos állítható munkamagassággal, teleszkópos lépcsőfokokkal és támasztólábbal. Teleszkópos lábainak köszönhetően a TL 100-as létra lépcsőkön is használható, nem csak egyenes felületen. A teleszkópos részek Lock/Unlock blokkolló szerkezettel rögzíthetőek a megfelelő helyzetbe. A legfelső lépcsőfok felülete 29,9 x 27,5 cm, mely elegendő helyet biztosít a fellépő lábaknak. A létra tetején osztott szerkezetű tálca található, mely megkönnyíti használat közben a szerszámok, festékes dobozok vagy egyéb apró kellékek elkülönítését. A lépcsőfokok és a lábak belső része eloxált alumíniumból készültek. A létra lábai teljes felületükön csúszásgátló borításúak, maximális biztonságot nyújtva használat közben. Maximális teherbírása 150 kg.

0 Értékelés
Termék méretei L 1,43 m x l 56 cm x h 16 cm
Tömeg 8,80 kg
Maximális munkamagasság 3,09 m
Anyag eloxált alumínium
Szabvány EN 131
Lépcsőfokok száma 5
Teherbírás 150 kg
Utasítások Kizárólag vízszintes, szilárd és egyenetelenségek nélküli felületeken használjuk a létrát. Használat során győződjünk meg arról, hogy a létra lábai jól tapadó felületre vannak elhelyezve. Illeszük a létrát felhasználás szerinti megfelelő helyre. A létrára fel és leszállás csakis arccal a létra felé fordulva történjen, anélkül, hogy a létrát ütemes rázás vagy ütögetés érné. Helyezzük a létrát a megfelelő szögben a padlóra, elkerülve a megcsúszást vagy a létra elgörbülését, törését, mely testi sérülést okozó balesethez vezethetne. Győződjünk meg arról, hogy a biztonsági szerkezet ZÁRT helyzetben van. FIGYELEM: a létrát egyidejűleg csak egyetlen személy használhatja, aki munkavédelmi felszereléssel egütt nem haladhatja meg a 150 kg súlyt. Tartsuk távol a gyermekeket a munkaterülettől, ne engedjük őket a létrára mászni!
A Standard Line és Top Line márkájú termékek tökéletes harmóniát képeznek a forma és funkcionalitás között. Kiemelkedő német tehnológiával készülnek, melynek köszönhetően a termékeket maximális kényelemben és biztonságban használhatjuk munka közben. A kimagasló minőségű anyagok, az eloxált alumínium és a horganyzott acél, meghosszabbítják a termékek élettartamát, praktikus és egyedi kiegészítőik megkönnyítik a munkát bármilyen magasságban.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása