-56%
*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Glasslock üveg ételtároló, műanyag fedéllel, 480 ml

2.400 Ft 5.497 Ft
Az elmúlt 30 napban alkalmazott legkisebb ár*: 1.771 Ft (36%)
Cikkszám: D1-MCSB-049

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével

A speciális, Tempermax üvegből készült ételtároló nagy élettartamú, háromszor ellenállóbb, mint a hagyományos üveg. Használható -20 és +120 Celsius fok közötti hőmérsékleteken. A Tempermax üvegnek köszönhetően, a bennük tárolt ételek, jobban ellenállnak az oxidációnak, ezáltal hosszabb időn át megőrzik frissességüket. Az ételtároló doboz fedele szilikon gyűrűvel ellátott műanyag, légmentesen záródó csatos rendszerrel, mely hosszabb időn át megőrzi az ételek frissességét és tápértékét, megakadályozza a folyadékok kiszivárgását. Könnyedén, folt-, és szagmentesen tisztítható. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Használható hűtőszekrényben, fagyasztóban vagy mikrohullámú sütőben (fedél nélkül), azonban ajánlott a termikus sokkok elkerülése (ne tegye rögtön a mikrohullámú sütőbe, miután kivette a hűtőszekrényből és fordítva). Ne használja a hagyományos sütőben. Tartsa távol a gyerekektől!

0 Értékelés
Kapacitás 480 ml
Termék méretei L 12 cm x l 12 cm x h 7 cm
Tömeg 375 g
Anyag műanyag (PP), edzett üveg, szilikon
Jellemzők Az ételtároló doboz nem tartalmaz BPA-t (a szervezetet károsító szerves anyag), biztonságos az egészségre.
Utasítások Ajánlott a mosogatószivacs puha oldalával és hagyományos mosogatószerrel mosni, kerülje el a dörzsölő felületű szivacsokkal és súrolószerekkel történő mosást, melyek idővel rongálhatják az üveg falait és fényét. Az ételtároló doboz elmosásához, töltse meg langyos vízzel és kevés mosogatószerrel, hagyja ázni pár percet, majd mossa el a szivacs puha oldalával. Kerülje el a fém konyhai eszközök okozta karcolásokat. Kerülje el a mechanikai sokkokat, megelőzve a doboz eltörését.
A Glasslock egy több mint 40 éves márka, mely elsősorban a kimagasló minőségű termékeiről ismert. Többszörös díjnyertes cég, az ételtároló üvegdobozok gyártásában a világ piacvezető gyártója.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek