*A képek orientatív jellegűek, lehetnek kisebb színkülönbségek.

Luna Induction serpenyő, 24 cm

16.206 Ft
Cikkszám: T2-1T163243320001
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának. Vezi produse din aceeasi categorie

Iratkozz fel hírlevelünkre 5% kedvezményért!
Ingyenes kiszállítás 25.000 Ft feletti RENDELÉSI érték esetén, a nagy méretű termékek kivételével
A termék már nem része a Plastor Trading kínálatának.

Alumínium serpenyő, 5 rétegű tapadásmentes bevonattal, Toptek Pro kettős borítással, mely kiváló tapadásmentes tulajdonságokkal gazdagítja a serpenyőt, biztonságos és sokoldalú, tökéletes bármely recept elkészítéséhez. Az indukciós technológiának köszönhetően a hő egyenletesen oszlik el a serpenyő teljes felületén és védelmet nyújt a termikus sokkokkal szemben, kellemes élménnyé változtatva a főzést. Az acélnyél tervezésének köszönhetően, a hőforrástól függetlenül, nem melegszik át, a serpenyő könnyen kezelhető, biztonságos, ergonomikus. Amennyiben a sütőben használja, viseljen fogókesztyűt. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Használható mindenféle hőforráson, beleértve az indukciósat és a hagyományos sütőt. A serpenyő nem tartalmaz nikkelt, nehézfémeket, vagy PFOA-t, biztonságos. Tartsa távol a gyerekektől.

0 Értékelés
Márka TVS
Kompatibilis elektromos sütővel igen
Termék méretei Ø 24 cm x h 5 cm
Tömeg 758 g
Anyag alumínium és acél
Hőforrások Mindenféle hőforráson használható beleértve az indukciósat is, elektromos vagy gázsütőben, kivéve a mikrohullámú sütőt.
Maximális hőfok 230° Celsius
Utasítások Használati utasítás: használat előtt mossa és törölje el a serpenyőt, kenje ki olajjal vagy vajjal. Kerülje el a fém konyhai eszközök használatát a serpenyőben. Nem ajánlott az ételek felszeletelése közvetlenül a serpenyőben, mert felsértheti ennek falait. Ne hevítse túl az üres serpenyőt. Hagyja teljesen lehűlni a serpenyőt, mosogatás előtt és kerülje el a dörzsölő felületű szivacsok vagy súrolószerek használatát, melyek rongálhatják a serpenyő falait. A makacs szennyeződések esetén hagyja ázni. Alkalmas mindenféle hőforráshoz, kivéve az indukciósat. A serpenyő nem használható a mikrohullámú sütőben. Mosogatógépben biztonságosan mosható. A serpenyő nem tartalmaz nikkelt, nehéz fémeket vagy PFOA-t.
A TVS Luna Induction termékcsaládja 5 tapadásmentes réteggel bevont, Toptek dupla borítású, matt külsővel rendelkező serpenyők és edények bő választékát kínálja. A termékcsalád legfőbb jellemzői: karcálló bevonat, elegancia, biztonság és sokoldalúság, a termékek tökéletesek bármely recept elkészítéséhez. Az acélnyél tervezésének köszönhetően, a hőforrástól függetlenül, nem melegszik át, a serpenyő könnyen kezelhető, biztonságos, ergonomikus.
Értékelés írása
Értékelés írása
Értékelés írása

Legutóbb megtekintett termékek